Overslaan naar content

een job op maat

voor de beste techniekers

Een hechte teamsfeer, opleidingen die je doen groeien, kwalitatief en veilig werkmateriaal en werken op jouw voorwaarden, in jouw buurt.

"Bij b-source komt de klant niét op de eerste plaats. Wel onze werknemers. Want collega's die zich goed voelen in hun team, zijn techniekers die beter presteren op de werkvloer."

Mireille HR Managerb-source CEO, Mireille

Jouw voordelen

Een uitdagende job boordevol extraatjes.

Extralegale voordelen

bovenop je competitieve loon.

Wagen bij vast contract + tankaart

om de stijgende branstofprijzen te slim af te zijn.

100% werkzekerheid

want je komt gewoon vast bij ons in dienst.

Opleidingen en doorgroeikansen

haal bij ons je certificaat hoogtewerker, vorkheftruck, BA5, ...

De leukste teambuildings

Karten, een pintje, een BBQ, een afterwork, ...

Storingstechnieker, Harley

"Momenteel werk ik voor b-source bij Colruyt en ben ik verantwoordelijk voor +100 machines. Dat ik elke dag iets nieuws leer, vind ik het leukst aan mijn job."

Talent Officer Fraüke

"Mensen zien openbloeien in hun job, vind ik geweldig om te zien. Daarom is het zo'n fijne uitdaging om elke technicus te matchen met het juiste project."

Project Engineer Mark

"Naast een variërend uurschema en een bedrijfswagen, zijn de toffe collega's een enorm pluspunt. Kom zelf maar eens kijken op één van onze After Works waar ik altijd de plaatjes draai!"

Elektrotechnieker Jaroslaw

"Als buitenlandse en niet-Nederlandstalige technieker werd ik toch meteen volledig opgenomen in het team. Daarom ben ik telkens van de partij op de toffe teamevents. Dat, en de frisse Belgische pintjes, natuurlijk."

Zien we jou op ons volgende teamevent?

4 groepsevenementen per jaar om het contact met je collega's te versterken en de winnaar of bourgondiër in jezelf naar boven te halen: karting, zomerBBQ, brouwerijbezoek, highland games, ...

Waar wacht je op?

Zoek je een toffe werkplek zoals die van b-source waar jij als werknemer centraal staat? Dat treft, want wij zoeken meer dan 25 techniekers net zoals jij! Solliciteer vandaag en begin volgende week aan de job van je leven.