Vertegenwoordiger HVAC Sanitair

Functieomschrijving

Voor onze nieuwe divisie HVAC binnen b-source zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger HVAC/Sanitair B2C. Ben jij onze match maker en trek jij binnenkort mee de kar van deze afdeling? Lees dan zeker even verder wat deze rol als vertegenwoordiger HVAC/Sanitair te bieden heeft!


Misschien hebben we wel je interesse gewekt door de uitdaging die het starten van een nieuwe afdeling met zich meebrengt. Als vertegenwoordiger HVAC/Sanitair rekenen we op jouw technische kennis en commerciële ervaring. Doelgericht met vizier op een verbluffend resultaat; dat is jouw kick.


Je bezoekt aan de hand van toegewezen leads potentiële particuliere klanten daarnaast ga je ook actief op zoek naar mogelijke nieuwe klanten. Daarbij begeleid en adviseer je de klanten en weet je hen te overtuigen om samen met b-source in zee te gaan. Je bijt je volledig vast in een dossier om het best mogelijke resultaat te bekomen. Verder sta je in voor een kostprijsberekening voor de installaties. Daarbij zorg je voor een correcte prijsinformatie van de leveranciers en het up to date houden van de prijslijsten.


Als vertegenwoordiger HVAC/sanitair werk je nauw samen met onze business manager en de HVAC techniekers. Je maakt een grondige analyse en rapporteert de verkoopcijfers naar de business manager. Samen met de techniekers bespreek je de planning en specifieke verwachtingen van klanten.

Daarnaast heb je als vertegenwoordiger steeds oog voor de potentiële mogelijkheden op de huidige markt en volg je alle nieuwe trends op de voet.

We hebben je ook wel heel wat te bieden!

Een aantrekkelijk en zeer competitief loon aangevuld met een mooi pakket aan voordelen :

  • Bedrijfswagen met tankkaart.
  • Maandelijkse onkostenvergoeding.
  • Gsm met abonnement en laptop.
  • Maaltijdcheques
  • Flexibel vakantiesysteem.
  • Ruim opleidingsaanbod.

Daarnaast zetten wij ook sterk in op peoplemanagement. Bij b-source weten we dat menselijk kapitaal heel belangrijk is.

We doen er alles aan om de teamsfeer te bevorderen. Dit doen we bijvoorbeeld door het organiseren van een leuke teambuilding met de collega’s.

Vereisten

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ben jij misschien wel de vertegenwoordiger HVAC/Sanitair die we zoeken!

Je hebt de nodige vakkennis betreft HVAC/Sanitair opgebouwd doorheen je werkervaringen. Daarbij combineer je een eerste ervaring binnen sales/vertegenwoordiging.

Je bent een communicatief en sterk resultaatgericht persoon. Daarbij bezit je de nodige weerbaarheid om een nieuwe unit van scratch op te bouwen. Het is dus duidelijk dat we ook rekenen op je doorzettingsvermogen.

Je bent in de mogelijkheden jezelf te verplaatsen met een rijbewijs B doorheen Vlaanderen.

Spreek je daarbij nog een goed woordje Frans? Dat is top!