Storingstechnieker

Functieomschrijving

Hou je wel van wat variatie en voel je de nood om steeds bij te leren? Dan is een job als storingstechnieker bij b-source op je lijf geschreven.

b-source is ontstaan uit de behoefte van onze klanten naar technici die voor hen en samen met hen aan de kar willen trekken. We zijn ervan overtuigd dat daarbij people management de sleutel tot succes is. Samen met jou gaan we op zoek naar een rol of opdracht die in lijn liggen van jouw passie en kwaliteiten. Onze teams worden gekenmerkt door hun inzet, expertise en diversiteit.

Ter versterking van onze teams zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wil werken in een vast voltijds contract.


Na een inloopperiode bij onze klant zal je jouw kennis en vaardigeden als storingstechnieker kunnen inzetten bij het uitvoeren van preventief- en curatief onderhoud op productie-installaties en nutsvoorzieningen. Telkens er een elektrisch, pneumatisch of mechanisch probleem zich voordoet, kom jij als onze expert storingstechnieker met de juiste oplossing. 

Als storingstechnieker help je ook mee aan het uitwerken en implementeren van technische verbeteringen aan de installaties.


Wij hebben je ook veel te bieden

Een aantrekkelijk en zeer competitief loon aangevuld met een mooi pakket aan voordelen :

  • Dienstwagen mag mee naar huis (incl tankkaart).
  • Maandelijkse onkostenvergoeding.
  • Tussenkomst gsm-abonnement.
  • Maaltijdcheques
  • Flexibel vakantiesysteem.
  • Ruim opleidingsaanbod.

Daarnaast zetten wij ook sterk in op peoplemanagement. Bij b-source weten we dat menselijk kapitaal heel belangrijk is. We spreken over jouw passie en interesses en gaan op zoek naar opdrachten/projecten die hiermee matchen.

We doen er alles aan om de teamsfeer te bevorderen. Dit doen we bijvoorbeeld door het organiseren van een leuke teambuilding met de collega’s.

Vereisten

Jouw profiel

Je hebt een technisch diploma (bij voorkeur elektromechanica) behaald of gelijkwaardig door een aantal jaar relevante ervaring.

Kennis en ervaring van mechanica, elektriciteit & pneumatica is noodzakelijk. 

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Je hecht veel belang aan de nodige veiligheids-en kwaliteitsinstructies.

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen; initiatiefnemend, dynamisch en leergierig.

Onze klanten hechten veel belang aan een kwalitatief resultaat daarom ben je georganiseerd en resultaatgericht.

Tot slot ben je een echte teamplayer want dat zijn we allemaal bij b-source!