HVAC Technieker

Functieomschrijving

Hou je wel van wat variatie en voel je de nood om steeds bij te leren? Dan is een job als HVAC technieker bij b-source je op het lijf geschreven.

b-source is ontstaan uit de behoefte van onze klanten naar technici die voor hen en samen met hen aan de kar willen trekken. We zijn ervan overtuigd dat daarbij people management de sleutel tot succes is. Samen met jou gaan we op zoek naar een rol of opdracht die in lijn liggen van jouw passie en kwaliteiten. We zorgen dus voor een op maat outsourcing van jouw kwaliteiten voor één van onze projecten.Onze teams worden gekenmerkt door hun inzet, expertise en diversiteit.


Ter versterking van onze teams zijn wij op zoek naar een HVAC technieker die op basis van outsourcing wil werken op diverse projecten in een vast voltijds contract bij b-source.

Na een grondige inloopperiode zal je jouw kennis en vaardigeden als HVAC technieker ten volle kunnen inzetten bij het uitvoeren van preventief- en correctief onderhoud en installaties van verwarming, sanitair en ventilatie.

Jij als expert HVAC technieker bent het uithangbord voor b-source en zorgt voor een kwalitatieve dienstverlening. Door je kwaliteiten en ervaring ben je in de mogelijkheid om op termijn een team aan HVAC techniekers aan te sturen.


Wij hebben je ook veel te bieden

Een aantrekkelijk en zeer competitief loon aangevuld met een mooi pakket aan voordelen :

  • Dienstwagen mag mee naar huis (incl tankkaart).
  • Maandelijkse onkostenvergoeding.
  • Tussenkomst gsm-abonnement.
  • Maaltijdcheques
  • Flexibel vakantiesysteem.
  • Ruim opleidingsaanbod.

Daarnaast zetten wij ook sterk in op peoplemanagement. Bij b-source weten we dat menselijk kapitaal heel belangrijk is. We spreken over jouw passie en interesses en gaan op zoek naar opdrachten/projecten die hiermee matchen.

We doen er alles aan om de teamsfeer te bevorderen. Dit doen we bijvoorbeeld door het organiseren van een leuke teambuilding met de collega’s.

Vereisten

Je hebt een technisch diploma/certificaten in HVAC/CV behaald en/of jaren relevante ervaring als HVAC Technieker.

Bij voorkeur beschik je over enkele geldige certificaten : cerga is een sterk pluspunt. Indien niet, openstaan voor opleiding.

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Je hecht veel belang aan de nodige veiligheids-en kwaliteitsinstructies.

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen; initiatiefnemend, dynamisch en leergierig.

Onze klanten hechten veel belang aan een kwalitatief resultaat daarom ben je georganiseerd en resultaatgericht.

Door je ervaring kan je zelfstandig werken.

Tot slot ben je een echte teamplayer want dat zijn we allemaal bij b-source!